O NAMA

Prevoz u Beogradu i Srbiji i selidbe su naša primarna delatnost a naš kombi prevoz je jedan od najjeftinijih.

“Todorović selidbe” iza sebe ima na hiljade odrađenih selidbi. Od nas mozete da očekujete profesionalan pristup poslu, profesionalne radnike i mogućnost obavljanja svih vrsta selidbi.

 

Opcije u okviru selidbe:

    – demontaža i montaža nameštaja

    – zaštita nameštaja folijom, kartonom i trakama

    – odvoz starog nameštaja na deponiju

    – odvoz šuta u džakovima na deponiju

    – pakovanje stvari u kutije

    – pakovanje stvari u džakove

    – zaštita i pakovanje posebno osetljivih stvari

    – prevoz stilskog nameštaja

    – prevoz sefova, klavira

    – kutije za prodaju, petoslojne (60×40×35) – 100din/kom.

 

Procena selidbe obavlja se u najvecem broju slučajeva preko telefona. Sa našim iskustvom odmah vam možemo reći tačnu ili približnu cenu selidbe u 99% slucajeva. Obavezno pre selidbe precizno utvrdite spisak stvari koje selite i svaku pojedinačno nam pročitajte, to će nama dati tačnu sliku selidbe i vama tačnu cenu bez mogućnosti korekcije ukoliko imate stvari koje niste prijavili.

NAPOMENA:

Nasa delatnost je prevoz robe,namestaja,sefova,klavira i sl.,i selidbe.Ne prevozimo ljude i kucne ljubimce.Postoje izuzeci,npr.u okviru prevoza stvari ako ima mesta u vozilu za musteriju(osim dece do 12god.)u tom slucaju moze,ali samo napred gde su sedista,a nikako pozadi u tovarnom prostoru! Manje kucne ljubimce mozemo prevesti samo ako su u svojoj kutiji za prenos,i jedino se mogu ubaciti pozadi u tovarni prostor zajedno sa stvarima.Ne posedujemo vozila koja mogu prevesti veceg psa ili slicno.U vasem i nasem najboljem interesu radimo,da one ne dozivljavaju stres i da su nasa vozila uvek uredna i cista. Hvala na razumevanju. 

Kontakt Forma
Todorović Selidbe Beograd

  • MB: 63352659
  • PIB: 108291993
Call Now ButtonPOZOVITE NAS